FFM

FFM

Kondi a babával 1.

2020. augusztus 28. - FöldFelettiMozgalom

A következő forgatókönyvről se készült MÉG videós anyag:) De ami késik, arra várni kell:)

Tényleg egyre többen járnak konditerembe. A mozgás már szinte elvárt, mivel szinte mindenki ülőmunkát végez, rájöttek, hogy valahogy kompenzálni kellene, és sportolni. Valakik pedig azért csinálják, hogy jobban nézzenek ki, vagy erősebbek legyenek.

Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom!

Na hogyha még nincs gyermeked, akkor még nem tudod, ha már van akkor igazolod. Itt már naponta van edzés, főleg az anyukáknak. Töki 3,5 kilóval született, lassan 8 kg lesz(mire ez kikerült a blogra, már 10 kilóhoz közeledik), most május van, öt hónapos lesz a hónap végén(mindjárt szeptember, most múlt 8 hónapos:) ). Most gondolj bele, hogy az elejétől többször felvettük az ölünkbe, a mellkasunkhoz, tartottuk, sok sok percet, és napról napra nehezebb, szóval így már beindult a felkar izomzatának az építése.

Szóval a gyerek felér egy edzéssel, de itt nincs pihenő nap, mint ahogy sokan csinálják, hogy hétfő szerda péntek. Itt max azt tudod szabályozni, hogy melyik nap mire edzel:)

De egy komolyabb edzést is lehet csinálni, amit szétosztani napokra, vagy akár egybe csinálni, minden nap:)

  1. Hétfő lábnap, öledbe fogod, és elkezdesz vele guggolásokat csinálni. Majd kitöréseket is lehet csinálni:) Majd jöhet egy olyan gyakorlat, ahol a hasizom is mozog, mégpedig a hátadon fekszel, a lábaid szorosan egymás mellé zárva, felemeled, behajlítva, és a lábszáradra fekteted a babát.
  2. Szerda jöhet a kar, itt nem csak tartani kell a babát, hanem fektesd a hátára, te pedig menj fekvőtámaszba, fölé, és elkezdheted a push-ups gyarkolatot, közben bohóckodhatsz a kicsinek, hogy nevessen:) Utána pedig egy kis plank, szintén szükséges a szórakoztatás:)
  3. Péntek lehet a hasizom gyakorlatok. Feküdj a hátadra, a lábaid húzd fel, a babát a hasadra, közben fogod, és indulhat a fél felülés. Majd ma is legyen egy kombinált, ahol ülsz, a kicsike az öledben ül, te felemeled a lábad, és elkezdesz „biciklizni”. Hasizom és lábizom átmozgatás:)

ÉS nagyon nagyon sok ilyen variáció van. Van lehetőség arra, hogyha a csemete bírja és szereti, beteszed egy hurciba, és úgy csinálsz edzést, jógát.

A bejegyzés trackback címe:

https://foldfelettimozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr8516180118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása