FFM

FFM

Oltsd le, aki nem oltat be!

2020. szeptember 01. - FöldFelettiMozgalom

Az emberiség két részre szakadt, és mindegyik oldal fel van háborodva a másikon. Persze vannak egy harmadik csapat, akik nem hőzöngenek, meg bántják a másikat amiért nem az Ő nézeteit vallják. Most legyen a gyerek beoltva, vagy ne legyen?

Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom!

Én nem tudom, hogy hol kezdődött, és hogyan alakult ki az Oltásellenes Mozgalom, nem csatlakoztunk hozzá, de nem is adatunk be mindent Tökinek. De leginkább szeretném megosztani veletek a véleményem.

Első sorban elmondom, hogy a kötelező oltások mellett mi plusz két dózist beszéltünk meg Éfivel, az egyik a Rota vírus elleni oltás.

És most szólok, hogyha nem tudnád, minden oltásnak van egy ismétlője. Ezt csak azért mondom, mert én se tudtam. A másik ami nekem is új volt, hogy nem minden oltás injekción keresztül kerül a szervezetbe, példa erre a Rota vírus elleni, amit meg kellett innia Tökinek.

És mindenki tudja, hogy vannak mellékhatások, de nem mindenki szenvedi meg. Na mármost, a Rotás cuccnál van az, hogy 1000/1 gyereknél jelentkezik olyan probléma, hogy ingerlékenyebb lesz a gyermek, ilyesmi. Tökikém pont beleesett ebbe az egybe, és a poén, két utcával lejebb lakik egy másik család, akik ugyan így megjárták, mint mi. Nálunk ekkor volt egy pont, hogy elgondolkodtunk rajta, hogy az ismétlőjét beadassuk-e, megéri-e számunkra a szenvedést. Szerencsére „gyorsan” végig ment Tökin ez az egész, cirka két hétig tartott, míg a szomszédasszony mesélte, akinek pár hónappal idősebb csak a csemetéje, hogy nekik 2 hónapig tartott a Rota okozta probléma.

Aztán jöhetnek azok az Oltásellenes mozgalom által sokszor hangoztatott mondatok:

  • A védőoltásokat csak a nyereség miatt találták ki.
    • Na már régóta mindenki más is hangoztatja, hogy a gyógyszergyártó cégek találnak fel különböző betegségeket, amikre kiadják a gyógyszert. Nem csak az oltásnál van ez így kérem szépen, szóval ezt hagyjuk.
  • Ha úgy döntök, hogy nem oltatom be magam vagy a gyermekeimet, az csak rám tartozik.
    • Na de figyeljéé már! Ha nem kapja meg a gyerek a kötelező oltást, akkor nem is kéne találkoznia másokkal, akik elkaphatják tőle a betegséget, de te meg így vinnéd közösségbe? Normális? (BesenyőPistabácsisbevágás)
  • Az MMR-oltások autizmust okozhatnak, vagy cukorbetegséget.
    • És még Sántánista is lesz tőle az ember az biztos.

Én csak annyit akarok ezzel kapcsolatban mondani, hogy nem viccből találták ki ezeket, szerintem(gumicsirkebevágás) De komolyan, ha meg lett állapítva, hogy a fejlődéshez szükségesek ezek az anyagok a szervezetbe, hogy ne legyen semmi baj, akkor csak a pénz miatt? Igen, lehetséges!:D Mi azért se fogunk kockáztatni, és tényleg csak a kötelezőket, plusz amit gondolunk, adatunk be Tökinek! Viszlát!

A bejegyzés trackback címe:

https://foldfelettimozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr9016185492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása