FFM

FFM

Babaverdák 1.0

2020. augusztus 31. - FöldFelettiMozgalom

A gyerekek verdáiról is van nagyon sok videó, én csak bemutatom, hogy mivel kezdtük, és mi van jelenleg;)

Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom!

Ahogy a Zero Waste részben is mondtam, igyekszünk mindent használtan beszerezni. Mind a két babakocsit így vettük.

Az első modell egy Titi Triton, három az egyben. Ez a hagyományos babakocsi, egy váz, amire három különböző hordozót tudsz tenni. Van a mózes, van  az a része, ami babaülésnek is használható, és van az, amit mi még sose vettünk elő, el van téve a sufni mélyére, hátha kelleni fog, de nem volt rá szükség… Várjunk, most kaptam a hírt a szerkesztőségtől, ez a „sportülés”.

Na visszatérve erre a csodára, egyszerű az összecsukás, kis helyen is elfér, nem foglal sok helyet, a váz. De a három különálló rész, amit rá kell csatlalkoztatni, azt más kérdés, hogy hol és hogy tárolod…Az elején nekünk csak Titi volt, a mózes részét szerette a gyerek, látott minket, miközben toltuk, feküdt, aludt, nézelkézett ahogy mi mondtuk. A babaüléses rész nekünk úgy nézett ki, mintha kényelmetlen lenne Tökinek, de mivel nem volt más, ezt használtuk. De tényleg, szerintem ha így kellene „ülnöd” neked is, akkor te se élveznéd túlságosan. Arról ne is beszéljünk, hogy Tökösmákos frankon beizzadt, így muszáj volt egy tetrapelust is a feje alá tenni.

DE most! megérkezett nem rég a Lamborgini! Nem akármilyen verda ez, kérem szépen, ő BoB! Ez már egybe van, nincsenek különálló részek, csak dönthető a háttámla. De olyan futóműve van, teleszkópikus kiegyensúlyozó rendszer. Na igen, ez egy terepbabakocsi. Ezen már a szántáson is átmegyünk, nemhogy a kátyukon az úton. Töki még szokja amúgy, de ebben is jókat tud durmolni. Könnyebben lehet vele mozogni, mint Titi-vel, hasonlóan könnyű „összecsomagolni”, de ő már kicsit több helyet foglal. Kicsit? Nem sokkal, tényleg, de azért szélesebb, meg minden, de mégis kevesebb lett a hely a sufniban. Mivel Titi-t félretettük, minden alkatrészével együtt, így muszáj volt egy új babaülést is beszerezni, ami már fixen, és nem isofixen, benne van az autóban. És azt fogja használni jóóóó sokáig.

 

Erről még nem vettem fel videós anyagot, így nincs link, de azóta megint bővült még egy járgánnyal a "géppark", arról majd még egy bejegyzés fog születni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://foldfelettimozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr4616183500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása