FFM

FFM

Kütyüzés 1.0

2020. szeptember 01. - FöldFelettiMozgalom

Emlékeztek a Jetson családra? Volt benne egy robot, aki a háztatást vitte. Na ez már elkezdődött nálunk is. Igaz, még csak port szív és „feltöröl”.

The Jetsons Rosie the Robot Publicity Cel (Hanna-Barbera, 1985).... | Lot  #97570 | Heritage Auctions

 

Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom!

A következő videó nem szponzorált, de remélem az lesz:D (Ez a videó fel lett véve, de még nem sikerült megvágni, de ami késik, arra várni kell, szokták mondani :) )

Nem lesz Unboxing videó, mert nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg, és idő nem volt persze rá, hogy a kamerát beállítsamJ De a lényeg, hogy itt van Sanyi, a mi Xiaomi Robot Vacuum - Mop gépünk. Kedden érkezett, szerdán már be is üzemeltem. És mellé érkezett még az egyszemű Bözske is, aki segít nekünk figyelemmel tartani a gyerekszobát, ő is Xiaomi termék, Mi otthoni kamera.

Amúgy remélem ez már nem számít menőségnek, és arcoskodásnak, hogy ilyen gépet használunk. De én úgy gondolom, ez megkönnyíti az életünket a gyerek mellett.

Ahogy korábban bemutattam a másik három szőrös lényt a lakásban, naponta kellett az elhullajtott szőrök miatt porszívozni. Meg ahogy a Nuborkák királya kijár az udvarra, és sétálni, plusz a macskák az alomból jönnek ki, azon a hat mancson lehetnek olyan dolgok, amik miatt fel is kell törölni.

Oké, oké, tudom, nem váltja ki a teljes értékű porszívózást, meg felmosást, de nem kell naponta végig nyalni a lakást legalább.

Az első nap, úgy engedtük dolgozni, hogy előtte Éfike kitakarított, Sanyinak mostantól csak tartania kell a rendet. Aznap délután kétszer küldtük útjára, az első a teszt volt, ahogy fel is térképezte a lakást ( majd jobban el kell pakolni, azt hittem elég lesz ennyireJ ), másodjára csak a saját szórakoztatásunkra. De mind a kétszer amikor kivettem a portartályt belőle, elég szép mennyiségű szőrt szedett össze.

Bözske pedig nagyon jó kis kamera, nagylátószöggel rendelkezik a kamera, jó a kép, ha lekapcsolom a lámpát, akkor automatikusan átvált éjjellátóba (őszintén megmondom, erre nem számítottam, mert nem néztem annyira utána, hogy milyen funkciók vannak benne :D ) a hangot is jól adja, kifelé még nem próbáltam, de hallás az nagyon megyJ Egy hátrányt tudunk mondani csak, hogy van egy pici led a kamera elején, ami a sötét szobában nagyon éles, és bántja a szemet, amikor csipásan, félkómásan pelenkázik az ember.:)

Konkluzió: Eddig teljesen meg vagyunk elégedve a termékekkel. És tényleg csak ajánlani tudjuk. Főleg a kisgyermekes családoknak jó egy ilyen robotporszívó, pláne ha van állat a családban, és nem olyan, mint amilyen én vagyok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://foldfelettimozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr7316185178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása