FFM

FFM

Jófejségből csináljuk

2020. augusztus 28. - FöldFelettiMozgalom
Sokan nem tartják elég férfiasnak a következő témát, de igazából nem is azért csináljuk már jó páran, mert macsók vagyunk.
Sziasztok, én Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom!
Komolyan kérdezem, hogy ki szereti mások pisiját takarítani? Na ugye, hogy senki.
Most gondolj bele, hogy a te otthonodban is a barátaid sárga pöttyös maradványait kell eltűntetned, mert hiába "céloz jól" a férfi, akkor is szét csapkod. 
Még ha nem is te takarítasz, de mondjuk valaki összecsöppögtette a wcülőkét is, és a takarítónéni, vagy esetleg a szüleid még nem gondolták úgy, hogy tisztítani kellene a helységet,
és vagy a barátnőd, élettársad, feleséged, esetleg te magad ráülsz, mert olyanod van, milyen jó érzés lehet beleülni ebbe?
Ciki nem ciki, én is ülve pisilek, persze ott ahol erre van lehetőség (otthon, barátoknál, rokonoknál). 
Édesanyám engem így nevelt, mert sokkal higénikusabb az egész családnak. Sőt, édesapám, a sogórom, és a szűk családom szinte minden férfitagja így végzi el a kisdolgát otthon a mosdóban.
Tuti jobb mindenkinek, és frankón megszoktam kérni a barátainkat is, hogy üljenek rá ők is, mert nincs kedvem utánuk takarítani.
Ha jófejvagy, akkor te is ráülsz, ha megkérnek.
Visszlát!!
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=BrzgwRRH_Es&t=3s

A bejegyzés trackback címe:

https://foldfelettimozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr7916179608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása