FFM

FFM

Pelenkázásban is van miből válogatni

2020. szeptember 03. - FöldFelettiMozgalom

Megint egy olyan téma, ami nagyon megosztja az embereket. Valaki erre esküszik, valaki arra, sokszor nem egyeznek a vélemények. De a lényeg, hogy amíg nem szobatiszta a gyerek, rá kell adni a fenekére, hogy ne legyen minden csupa kaka.

Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom!

Még Töki születése előtt megbeszéltük Éfivel, hogy mosipelusozni fogunk, be is szereztünk nagyon sok félét, fajtát, márkát, mintát, mindent. Annyira nem akarok belemenni, hogy milyenek vannak, meg mit hogy kell használni, azt inkább linken elküldöm ha valakit érdekelJ

De a mai videóban bemutatom majd a jelenlegi állományt is, amit használunk, meg ami bejött nekünk.

De kezdjük az elején. Töki megszületett, akkor vinni kellett eldobható pelenkát a kórházba, és mi azt is használtuk, míg bent voltunk. Ez egy Moltex márkájú pelenka volt, amira rá volt írva, hogy mennyire öko, bőrbarát, stb. Szóval vele kezdtük, és elkezdtünk kísérletezni a mosipelussal, mert azért tényleg osztás szorzás van, és sokkal gazdaságosabb a mosipelus, mint az eldobható, számottevően, plusz környezetbarátabb.

Majd bejött a képbe a Pampers Pure, ami nem annyira hasonló a Moltex-hez, de bőrbarát, és minden mentes.  De még mindig nem voltak jó a mosipelusok nekünk, kipisilt rajta, vagy nagyok voltak. De nem adtuk fel, naponta igyekeztünk többször ráadni, hogy ne csak az eldobhatót használjuk.

Jelenleg nálunk már napközben 80%ban mosipelus van, és éjszakára adunk csak rá eldobhatót. Azt is leginkább azért, mert hamarosan kinövi őket.

Múltkor kipróbáltuk a Libero eldobható pelenkát is. Nekünk nem vált be, piros pöttyös lett a feneke, és tudom, hogy az az igazi, de Töki nem a Túró Rudi reklámfeneke…

Amint sikerül a teljes Moshatópelenkás készletről képeket készíteni, külön bejegyzésben közé lesznek téve. Csak még lusta voltam előkeresni a kinőtt darabokat:)

A bejegyzés trackback címe:

https://foldfelettimozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr116187830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása